Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina toata deodata.
Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina toata deodata, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Luati vasul la o parte si cand constatati ca nu mai sint nici un fel cocoloase in acest aluat, lasati-l sa se raceasca. Adaugati apoi pe rind, unul cite unul, galbenusurile si la urma, cu grija sa nu se lase, albusurile batute spuma tare. Ungeti o tava cu grasime si coaceti apoi la foc potrivit choux-urile, punindu-le cu un cornet, in marime potrivita (cit niste nuci) si la distante de 2-3 cm. Cand sint aurite, scoateti-le din tava si taiati-le pe jumatate. Umpleti apoi choux-urile cu crema de lamaie, cu icre sau cu crema de nuci.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti