Coltunasi cu branza de vaci monti

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de tarate
  • 1/2 cana de apa calda
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de fructoza
  • 1 ou
  • 250 g branza de vaci

Mod de preparare

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza. Se face un aluat din faina, tarate, apa fierbinte in care s-au dizolvat drojdia, praful de sare si 1 lingura de fructoza. Se framanta 10 minute. Uumplutura: se amesteca branza cu oul si restul de fructoza. Se intinde o foaie de aluat, se taie patratele de dimensiunea formei, se pune patratul de aluat in forma, se pune o lingurita de umplutura, se inchide forma si se obtine un portofel care va purta denumirea de coltunas. Se fierb coltunasii 20 min.


Se servesc cu smantana, dulceata, frisca.

 

 

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura cu mamaliga

Tochitura cu mamaliga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii