Foi cu amoniac

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de lapte
  • 10 linguri de faina
  • o lingurita de amoniac stins cu lapte si
  • mirodenii.

Mod de preparare

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul si se face o singura foaie. Daca doriti mai multe, dublati compozitia.


Foile cu amoniac se pot servi umplute cu orice fel de crema.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca