Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Pentru foile cu miere de albine, toate ingredientele se pun intr-o cratita la Bain-Marie. Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga bicarbonatul si faina si se fac patru foi pe dosul tavii. Crema - se pune la fiert 1 litru de lapte; cand clocoteste se adauga un pahar de gris. Se fierbe pana se face ca o mamaliguta, apoi se da la rece; separat se freaca 200 g unt cu 300 g zahar. Dupa gust, se pun vanilie, coaja de lamaie si se face o crema care se freca bine. Se umplu foile doua cate doua, iar la mijloc se pune gem de caise.
Foile cu miere de albine se servesc cu crema si cu gem de caise.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii