Reteta de foi cu salicale se prepara usor. Ingredientele sunt: faina, zahar, oua, ulei.
Foile cu salicale umplute cu crema se fac astfel: pentru sase foi amestecam toate ingredientele de mai sus si le punem la copt in tava tapetata cu ulei si faina.
Crema cu care umplem foile se fac asa: 1 cana de zahar se rumeneste putin si pe urma se pune jumatate cana de apa. Se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Din 3 linguri de faina se face ingrosala cu o cana de lapte, se fierbe pana ii ia gustul de faina. Aromam cu 2-3 plicuri de zahar vanilat.
Alte prajituri recomandate
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti