Pentru galuste cu prune sau marmelada se pune apa la fiert cu sare si zahar. Se toarna in ploaie malaiul amestecat cu gris, se lasa sa fiarba un sfert de ora.
Pentru galuste cu prune sau marmelada se pune apa la fiert cu sare si zahar. Se toarna in ploaie malaiul amestecat cu gris, se lasa sa fiarba un sfert de ora, se toarna apoi faina amestecand si se lasa sa rnai fiarba circa 10 minute. Se da la o parte. Cand s-a racorit, se ia cate putin aluat in palma, se intinde, se pune pruna sau putina marmelada si se rotunjeste. Separat se rumeneste pesmetul in ulei, se tavalesc galustele prin pesmet si se asaza intr-o tava ce se da la cuptor. Se tin pana ce se incalzesc.
Galustele cu prune se servesc cu zahar sau cu miere.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti