Se pune laptele sa fiarba intr-un vas adinc, in care se pun galustele pregatite din oua batute spuma impreuna cu grisul pus in ploaie. Cind se pun ga
Se pune laptele sa fiarba intr-un vas adinc, in care se pun galustele pregatite din oua batute spuma impreuna cu grisul pus in ploaie.
Cind se pun galustele peste lapte, acesta nu trebuie sa clocoteasca, ci numai sa stea pe plita, la foc mic.
Se fierb acoperit o jumatate de ora, impreuna cu sarea si zaharul.
Cind galustele au fiert, se parfumeaza laptele cu vanilie si se ia vasul de pe foc.
Se servesc ca desert, dupa ce s-au racit putin.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Clatite cu ciuperci
Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii