Faina impreuna cu restul ingredientelor se amesteca si se formeaza un aluat moale. Se framanta cu drojdia si se lasa la crescut. Dupa aceea, se intin
Faina impreuna cu restul ingredientelor se amesteca si se formeaza un aluat moale. Se framanta cu drojdia si se lasa la crescut. Dupa aceea, se intinde o foaie subtire, se stropeste cu unt, se presara deasupra cu zahar si nuca macinata, se ruleaza si se baga in cuptor, la copt. Apoi, se scoate din cuptor, se insiropeaza si se introduce din nou in cuptor ca sa absoarba siropul.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti
Chec pufos
Placinta de dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii