Pentru placinta invartita cu sirop de zahar se face o foaie de placinta. Se stropeste bine cu unt, se presara cu zahar si se face sul, dinspre partea lunga a mesei.
Pentru placinta invartita cu sirop de zahar se face o foaie de placinta. Se stropeste bine cu unt, se presara cu zahar si se face sul, dinspre partea lunga a mesei. Se unge o tava rotunda cu unt, se asaza sulul in tava, invartindu-l in forma de melc. Se da la cuptor. Se face un sirop potrivit de gros, cu putina vanilie sau apa de flori si cand placinta incepe sa se rumeneasca, se toarna deasupra o parte din sirop si se mai lasa la cuptor pana se patrunde bine aluatul cu zahar si se rumeneste. Se asaza pe o farfurie rotunda, se taie in raze, ca un tort.
Invartita se serveste fierbinte cu sirop de zahar.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti