langos ala Fredi

Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare. Framantam totul si lasam

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • apa
  • 1/2 drojdie
  • 2 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare.

Framantam totul si lasam sa creasca 30 de minute.

Dupa ce a crescut luam o bucata din aluat si o intindem ( cat o farfurie medie ). Incingem uleiu si prajim bucata de aluat.
Se unge prajitura cu ce dorim (gem,cascaval,fineti,zahar etc.) si e gata de servire

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de nuci

M-am ambitionat anul asta sa fac dulceata de nuci pentru ca nu mai mancasem din copilarie. Am folosit 3 randuri de manusi si...

Dulceata de nuci
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise