Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare. Framantam totul si lasam
Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare.
Framantam totul si lasam sa creasca 30 de minute.
Dupa ce a crescut luam o bucata din aluat si o intindem ( cat o farfurie medie ). Incingem uleiu si prajim bucata de aluat.
Se unge prajitura cu ce dorim (gem,cascaval,fineti,zahar etc.) si e gata de servire
M-am ambitionat anul asta sa fac dulceata de nuci pentru ca nu mai mancasem din copilarie. Am folosit 3 randuri de manusi si...
Dulceata de nuciPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura