Se amesteca bine faina cu sarea, apa si drojdia. Se framanta bine si se lasa apoi la dospit. Dupa ce a crescut, se pune aluatul in tava de la aragaz
Se amesteca bine faina cu sarea, apa si drojdia. Se framanta bine si se lasa apoi la dospit. Dupa ce a crescut, se pune aluatul in tava de la aragaz si se mai lasa la crescut putin. Se intinde o foaie mai groasa si se stropeste pe toata suprafata. Lipia se lasa apoi la copt.
Se foloseste in loc de paine ori la shaorma. Alte retete culinare:
Aluat clatite Aluat frantuzesc Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa