Pentru minciuni cu rom se face un aluat mai indesat din doua galbenusuri, trei oua intregi, zahar, ulei si faina cat se cere. Se framanta aluatul si se lasa 30 de minute.
Pentru minciuni cu rom se face un aluat mai indesat din doua galbenusuri, trei oua intregi, zahar, ulei si faina cat se cere. Se framanta aluatul si se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca. Se intinde apoi o foaie subtire, se taie cu rotita dintata fasii de 6 — 7 cm lungime pe 2 cm latime (in lipsa de rotita se pot taia si cu cutitul). Se face o crestatura in lung, la mijloc, prin care se trece unul din capetele fasiei, astfel incat sa para innodata. Minciunile se prajesc intr-o cratita cu untura multa, clocotita. Nu trebuie sa fie prea rumene. Se scot cu lingura cu gauri, se scurg bine de untura.
Minciunile cu rom se presara calde cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa