Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr
Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Cand e gata, se rastoarna si dupa ce s-a racit, se taie felii subtiri. E mai gustoasa dupa cateva zile.
Am vazut aceasta tarta la Corina (multumesc mult pentru reteta :*) acum foarte mult timp si am zis ca intr-o...
Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarellaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj