Paine de albus

Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 oua
  • 1 pahar de zahar pisat
  • 1 pahar de faina
  • 1 pahar de nuci ametecate cu stafide
  • unt

Mod de preparare

Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Cand e gata, se rastoarna si dupa ce s-a racit, se taie felii subtiri. E mai gustoasa dupa cateva zile.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...