Se faina intr-un bol larg si in mijloc se aseaza bucatile de unt galbenusul si un praf de sare. Se incorporeaza incetul cu incetul adaugandu-se si put
Se faina intr-un bol larg si in mijloc se aseaza bucatile de unt galbenusul si un praf de sare.
Se incorporeaza incetul cu incetul adaugandu-se si putina apa si se amesteca pana ce se formeaza un aluat.
Se omogeanizeaza in continuare foarte bine dar fara sa framantam prea mult pentru a nu deveni casanta.
Se lasa la rece 30 min minimum.
Pofta buna!
Reteta Pate brisée a fost propusa de Madyna pe forum culinar.ro
Alte retete de aluat gasiti aici:
Aluat frantuzesc,
Aluat FILO - homemade, placinte, strudele,
Aluat de placinta romaneasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa