Se faina intr-un bol larg si in mijloc se aseaza bucatile de unt galbenusul si un praf de sare. Se incorporeaza incetul cu incetul adaugandu-se si put
Se faina intr-un bol larg si in mijloc se aseaza bucatile de unt galbenusul si un praf de sare.
Se incorporeaza incetul cu incetul adaugandu-se si putina apa si se amesteca pana ce se formeaza un aluat.
Se omogeanizeaza in continuare foarte bine dar fara sa framantam prea mult pentru a nu deveni casanta.
Se lasa la rece 30 min minimum.
Pofta buna!
Reteta Pate brisée a fost propusa de Madyna pe forum culinar.ro
Alte retete de aluat gasiti aici:
Aluat frantuzesc,
Aluat FILO - homemade, placinte, strudele,
Aluat de placinta romaneasca
O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura