Pateuri cu ciocolata si alune

Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri - punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata - presaram alune pisate - inchidem dr

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ciocolata
  • 200 g alune pisate

Mod de preparare

Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri

- punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata

- presaram alune pisate

- inchidem dreptunghiurile si le punem in tava. Bagam tava la cuptorul deja incins si lasam la foc aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc pateuril.

Se poate orna cu sirop de ciocolata!


Incercati si aceste retete de prajituri

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de galbiori cu smantana

Cum văd și aud gălbiori, gândul mă duce instant la Simona si Florin, ieșind triumfători cu coșurile pline de...

Tocanita de galbiori cu smantana
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise