1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit. 2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul. 3. Torni compozitia pes
1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit.
2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul.
3. Torni compozitia peste foile din tava si le coci cam 1 ora.
4. Daca se rumeneste prea tare compozitia, o acoperi cu hartie, pentru a se coace la interior, fara sa se arda deasupra.
Pofta buna!
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura