Pentru placinta cu branza se face un aluat de placinta. Se intinde foaia foarte subtire si, dupa ce s-a uscat putin, se taie in bucati de marimea tavii in care se va aseza placinta.
Pentru placinta cu branza se face un aluat de placinta. Se intinde foaia foarte subtire si, dupa ce s-a uscat putin, se taie in bucati de marimea tavii in care se va aseza placinta. Se face o umplutura din branza de vaca si anume: se freaca intr-un castron branza cu untul, se adauga ouale, amestecand mereu si la urma laptele si faina. Se potriveste de sare. Se unge tava cu unt, se pun 4 — 5 foi de placinta, unse intre ele cu unt, apoi se mai asaza cateva foi de placinta unse intre ele cu unt. Se stropeste cu unt si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand s-a copt, se taie patrate si se aseaza pe o farfurie.
Placinta cu branza se serveste calda cu smantana.
Aceste rulouri sunt grozave de luat la pachet la scoala, servici sau cand faceti o drumetie. Sunt economice, se fac usor dar...
Rulouri cu sunca si mozzarellaPrajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa