Branza de vaci se da prin sita si se amesteca apoi cu zahar, sare, vanilie, coaja rasa de portocala, smantana, ouale si pesmetul. Separat, se intinde
Branza de vaci se da prin sita si se amesteca apoi cu zahar, sare, vanilie, coaja rasa de portocala, smantana, ouale si pesmetul. Separat, se intinde o foaie din aluatul de cozonac, se taie in patrate, se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat si se lipesc colturile doua cate doua, iar apoi se lipesc din nou colturile rezultate. Se pun apoi placintelele intr-o tava si se baga la copt, in cuptor.
Se servesc, dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Prajitura cu dovleac
Chec pufos
Placinta de dovleac
Blatul se află la baza oricarei retete delicioase de pizza. Pentru a obține textura și nuanțele aromate ale retelor...
Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza CaseiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura