Placinta rapida cu branza de vaci

Branza de vaci se da prin sita si se amesteca apoi cu zahar, sare, vanilie, coaja rasa de portocala, smantana, ouale si pesmetul. Separat, se intinde

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg aluat de cozonac
  • 600 gr branza de vaci
  • 2 linguri pesmet fin
  • 2 oua
  • zahar
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri smantana
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala

Mod de preparare

Branza de vaci se da prin sita si se amesteca apoi cu zahar, sare, vanilie, coaja rasa de portocala, smantana, ouale si pesmetul. Separat, se intinde o foaie din aluatul de cozonac, se taie in patrate, se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat si se lipesc colturile doua cate doua, iar apoi se lipesc din nou colturile rezultate. Se pun apoi placintelele intr-o tava si se baga la copt, in cuptor.


Se servesc, dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Prajitura cu dovleac

Chec pufos

Placinta de dovleac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa