Framantam faina cu 25 dkg de jumari macinate, adaugam sarea dupa gust, nuca, piperul si drojdia inmuiata in putin lapte. Intindem aluatul imediat, il
Framantam faina cu 25 dkg de jumari macinate, adaugam sarea dupa gust, nuca, piperul si drojdia inmuiata in putin lapte. Intindem aluatul imediat, il crestam cu cutitul deasupra, formam pogaci, le ungem cu galbenus si le coacem imediat.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita pui cu ciuperci
Tocanita de pui
Tocanita cu ardei
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa