Rulada de cascaval cu lapte

Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se serveste calda cu smantana. Se pune totul la fiert si, cand clocoteste adaugam o cana de faina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml de lapte
  • o lingurita de sare
  • 100 g margarina sau
  • 100 ml ulei
  • 300 g cascaval
  • 5 oua.

Mod de preparare

Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se pune totul la fiert si, cand clocoteste, dam deoparte si adaugam o cana de faina, amestecam bine, apoi o lasam la racit, dupa care adaugam cinci oua, pe rand, si amestecam bine. Se coace in tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina, iar cand este coapta, o ungem cu unt, apoi presaram 300 g cascaval ras pe razatoare. Se ruleaza bine si se mai da la cuptor timp de 10-15 minute.


Rulada cu cascaval se serveste calda, cu smantana.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca