Cand este gata rulada delicioasa cu cacao, se intinde pe blat si se ruleaza pe un celofan.
Pentru rulada delicioasa cu cacao va trebuie 6 albusuri batute bine, la care se adauga 6 linguri de zahar pe rand, apoi galbenusurile, batand continutul bine. Se adauga 40 g cacao si 60 g faina amestecand mereu foarte bine. Se pune la copt in tava tapetata, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se ruleaza si se stropeste cu rom. Crema - 2 oua intregi, 2 linguri de faina, 200 g zahar si 150 g lapte. Toate se bat bine si se pun pe baie de aburi pana se ingroasa, apoi se adauga 100 g unt si 200 g nuca macinata. La final, se intinde pe blat si se ruleaza pe un celofan.
Rulada delicioasa cu cacao se taie felii si se serveste rece.
Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_
Mancarica de pui sub capac de paineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj