Rulada cu crema de vanilie se pudreaza pe deasupra cu nuca macinata sau ciocolata rasa.
Pentru rulada delicioasa cu crema de vanilie, se separa albusul, se bate spuma, adaugam zaharul, galbenusurile, pe rand, uleiul si apa, iar la urma, faina in ploaie. Se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie, se pune in strat subtire si se fac sase foi. Se lasa la racit, apoi se desprind de pe hartie si se umplu cu crema de vanilie sau cu crema din budinci de vanilie. Crema – 1 l de lapte, 300 g zahar, 200 g faina, 4 oua, 2 pachetele de zahar vanilat, sare, esenta de vanilie, 200 g unt frecat spuma cu 200 g zahar pudra, sau 4 pachete budinca, 300 g zahar, 1 l de lapte, vanilie, 100 g faina, 4 galbenusuri, 200 g unt frecat spuma cu 200 g zahar pudra.
Rulada delicioasa cu crema de vanilie se pudreaza pe deasupra cu nuca macinata sau ciocolata rasa.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii