Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca branza de vaca cu untul, se pun ouale, laptele.
Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca branza de vaca cu untul, se pun ouale, laptele, faina, zaharul, cateva stafide fara samburi, alese si spalate si un praf de sare. Se amesteca totul bine si se pune cu lingura pe foaia bine unsa cu unt. Se intinde cu cutitul, astfel incat stratul sa fie de grosime egala. Se intorc pe masa partile care atarna in jos, ridicandu-le cu marginea fetei de masa si se stropesc cu unt. Se face un sul, cu ajutorul fetei de masa, care se ridica dinspre partea lunga a mesei. Se taie sulul in bucati de lungimea tavii, astfel incat sa incapa doua sau trei bucati in tava. Se unge tava cu unt, se asaza placinta, se stropeste deasupra cu unt si se coace la foc potrivit. Cand este gata, se taie bucati, se asaza pe o farfurie, se presara zahar si se serveste calda.
Strudelul cu branza de vaca se poate servi cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa