Tarta delicioasa cu marmelada

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasa la o parte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 125 g zahar
  • 2 oua
  • 1/2 pachet praf de copt
  • un praf de sare
  • 250 g marmelada.

Mod de preparare

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasa la o parte, iar din rest se intinde o foaie mai groasa, de marimea tavii de copt, se asaza in tava iar deasupra se intinde un strat subtire de marmelada. Din aluatul lasat la o parte, se fac betisoare subtiri, care se asaza peste marmelada in forma de grilaj. Prajitura se coace la foc potrivit.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii