Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasa la o parte.
Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasa la o parte, iar din rest se intinde o foaie mai groasa, de marimea tavii de copt, se asaza in tava iar deasupra se intinde un strat subtire de marmelada. Din aluatul lasat la o parte, se fac betisoare subtiri, care se asaza peste marmelada in forma de grilaj. Prajitura se coace la foc potrivit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii