300 g faina si 3 oua se amesteca, se intind fisii si se taie patratele mici Se pune umplutura de carne (cirnati, mortadella , muschi de porc ) sau ur
300 g faina si 3 oua se amesteca, se intind fisii si se taie patratele mici Se pune umplutura de carne (cirnati, mortadella , muschi de porc )
sau urda cu spanac etc
Se fac in brodo sau cu sosuri precum ragu etc.
Se servesc cu difertite sosuri.
Reteta propusa de giulia.2006
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar
Bougatsa este o delicioasă plăcintă grecească, umplută cu o cremă delicioasă de griș. Pentru această Bougatsa -...
Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de grișPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura