• amestecati untul cu zaharul si banana tocata marunt in prealabil pana devine o pasta omogena
• prajiti usor alunele caju si zdrobiti-le
• adaugati faina intr-un castron si puneti peste aceasta alunele caju, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si amestecati bine
• amestecati ouale in compozitia de unt si zahar si turnati usor smantana de gatit, esenta de vanilie si laptele
• compozitia lichida turnati-o incet peste cea solida si amestecati bine cu un tel
• umeziti putin vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• adaugati hartie de copt in aceasta, astfel incat sa acoperiti bine tot interiorul
• turnati compozitia in interior, nivelati-o bine, egal si miscati vasul pe masa, stanga – dreapta, pentru a se intinde uniform compozitia
• puneti vasul de ceramica inapoi in slow cooker Crock-Pot 5,7 Digital si setati pe modul de gatire Low pentru circa 2 ore si 40 de minute
• scoateti din slow cooker Crock-Pot 5,7 Digital si lasati sa se raceasca – este un desert extraordinar pe care puteti sa-l savurati la mic dejun alaturi de o cafea, un ceai sau un pahar cu lapte.
Pofta buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti