Banana bread

Portii
6
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • banane coapte – 3 buc
  • faina – 150 g
  • esenta de vanilie / pastaie de vanilie – 1 lingurita / ½ pastaie
  • scortisoara – 1 lingurita
  • alune caju – 80 g
  • zahar pudra – 5 linguri
  • lapte – 100 ml
  • oua (la temperatura camerei) 2 buc
  • smantana de gatit – 50 ml
  • unt la temperatura camerei – 150 g
  • bicarbonat de sodiu – 1 lingurita

Mod de preparare

• amestecati untul cu zaharul si banana tocata marunt in prealabil pana devine o pasta omogena
• prajiti usor alunele caju si zdrobiti-le
• adaugati faina intr-un castron si puneti peste aceasta alunele caju, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si amestecati bine
• amestecati ouale in compozitia de unt si zahar si turnati usor smantana de gatit, esenta de vanilie si laptele
• compozitia lichida turnati-o incet peste cea solida si amestecati bine cu un tel
• umeziti putin vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• adaugati hartie de copt in aceasta, astfel incat sa acoperiti bine tot interiorul
• turnati compozitia in interior, nivelati-o bine, egal si miscati vasul pe masa, stanga – dreapta, pentru a se intinde uniform compozitia
• puneti vasul de ceramica inapoi in slow cooker Crock-Pot 5,7 Digital si setati pe modul de gatire Low pentru circa 2 ore si 40 de minute
• scoateti din slow cooker Crock-Pot 5,7 Digital si lasati sa se raceasca – este un desert extraordinar pe care puteti sa-l savurati la mic dejun alaturi de o cafea, un ceai sau un pahar cu lapte.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...