Albusurile se bat foarte bine cu un tel, pana cand se obtine o spuma tare. Se adauga treptat zaharul si miezul de nuca. Ciocolata se rade si se incorp
Albusurile se bat foarte bine cu un tel, pana cand se obtine o spuma tare. Se adauga treptat zaharul si miezul de nuca. Ciocolata se rade si se incorporeaza in spuma de albusuri. Se pune apoi esenta de vanilie, omogenizand compozitia. Folosind o lingurita, se formeaza bezelele intr-o tava unsa cu putin unt si tapetata cu faina.
Se lasa tava la cuptor, la foc foarte mic pentru o jumatate de ora, pana cand se formeaza o crusta la suprafata bezelelor avand grija ca acestea sa nu se arda.
Alte retete dulciuri recomandate
Galusti cu prune
Tarta cu fructe
Pentru că ne place foarte mult salata de ciuperci și o repet la orice masă festivă, in diverse conbinatii. Am adăugat,...
Salata de ciuperci cu piept de pui si telinaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj