Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor aveti nevoie de zahar, lapte praf, cacao, margarina si zahar vanilat.
Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor se face un sirop din apa si zahar,se tine pe foc cam 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga margarina.Se amesteca pana se topeste. Se adauga cacaoa, zaharul vanilat si laptele praf.
Se amesteca bine si se pune intr-o tava sau in forme si se da la rece. Se taie a doua zi in forme dorite. Se pot forma bilute date prin cocos, alune, etc sau se poate adauga la continut stafide, nuci, cocos, etc.
Bilutele de ciocolata de casa se servesc dupa ce au stat la rece.
O prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti