Se aleg struguri cu boabele cat mai mari, bine coapte. Se desprind boabele, se spala si se lasa la scurs. Se face o crema de ciocolata. Se pune zaharu
Se aleg struguri cu boabele cat mai mari, bine coapte. Se desprind boabele, se spala si se lasa la scurs.
Se face o crema de ciocolata. Se pune zaharul intr-un vas la bain-marie, se adauga putina apa si cinci linguri de cacao. Se amesteca incontinuu, avand grija sa nu se lipeasca. Se rade ciocolata si, cand crema incepe sa se lege, se adauga si ea. Se mai pune pe foc cateva minute si apoi se lasa la racit, adaugandu-se si romul. Se dau boabele de struguri prin crema calduta si se scot intr-o farfurie cu fulgi de nuca de cocos, acoperindu-se bine cu acestia.
Alte dulciuri retete recomandate
Galusti cu prune
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...
Mancare de bob cu prajealaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj