Bombite cu castane

Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza bombite cu mana uda, se baroteaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g piure de castane
  • 100 g migdale macinate
  • 10 g cacao pudra de cacao
  • Rom
  • 50 g ciocolata rasa sau piscot faramitat pentru barotare)

Mod de preparare

Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza bombite cu mana uda, se baroteaza (se imbraca) cu ciocolata rasa sau piscot faramitat, se asaza in hartie de mignon (incretita), se tin la rece 1 – 2 ore.
Alte retete recomandate

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de pepene galben cu piersici si caju

Cand omul nu are de lucru isi face. Asa si eu. A iesit o bunatate de dulceata, nu foarte dulce dar foarte aromata. Am aranjat...

Dulceata de pepene galben cu piersici si caju
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni