Bomboane cu castane

Aceasta delicatesa se prepara amestecand o crema din 0,5 kg piure de castanet si 4 galbenusuri de ou, cu 200 g ciocolata menaj, in care punem visinele

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg piure de castane
  • 4 galbenusuri de ou
  • 200 g ciocolata menaj
  • 1 dl lapte
  • 50 g miere
  • 40 bucati (aprox. 250 g) visine fara samburi
  • putin rom pentru menaj
  • 50 g miere
  • putina sare
  • 70 g unt

Mod de preparare

Aceasta delicatesa se prepara amestecand o crema din 0,5 kg piure de castanet si 4 galbenusuri de ou, cu 200 g ciocolata menaj, in care punem visinele. Se mai adauga 1 dl lapte si 50 g miere, apoi se pune putin la congelator sa se intareasca.

Se mai poate adauga putin rom.
Alte dulciuri retete recomandate

Tarta cu visine

Spuma de capsuni

Ciocolata de casa

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!