Se pune mierea la fiert, la foc mic, adaugandu-se zeama de lamaie. Se toarna frisca lichida, amestecandu-se continuu si se adauga ciocolata rasa. Cand
Se pune mierea la fiert, la foc mic, adaugandu-se zeama de lamaie. Se toarna frisca lichida, amestecandu-se continuu si se adauga ciocolata rasa. Cand amestecul este suficient de legat, se ia vasul de pe foc si se adauga miezul de nuca macinat marunt. Se continua sa se amestece si se pune o lingurita de esenta de rom.
Se toarna compozitia intr-o tava si se lasa sa se raceasca. Cand este aproape intarita, se taie in bucatele.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...
Tarta cu ciuperci si carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj