Castane prajite

Castanele prajite sunt o gustare de toamna sanatoasa si rapida. Se spala castanele, apoi se cresteaza in forma de cruce pe partea bombata, apoi le inmuiem in apa rece cateva ore.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg castane
  • apa

Mod de preparare

Se spala castanele, apoi se cresteaza in forma de cruce pe partea bombata, apoi le inmuiem in apa rece cateva ore. Apoi le scoatem din apa si le punem intr-o tava cu partea crestata in sus. Se prajesc pana crestatura se desface si interiorul se roseste.


Castanele prajite se servesc calde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca