Ciocolata Geta

Ciocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte praf.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 cani de zahar
  • ½ de pachet de lapte praf
  • cacao si
  • un pachet de unt.

Mod de preparare

Pentru ciocolata Geta se amesteca ouale cu zaharul pe Bain – Marie, pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga untul, cacaoa si laptele, dupa care se intinde compozitia pe celofan sau nylon pe o tava.


Dupa ce s-a intarit, ciocolata Geta se taie bucati si se poate servi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca