Prajitura Rafaello cu nuca de cocos

Pentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g nuca de cocos.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g apa
  • o cana de zahar
  • 300 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 250 g unt si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru prajitura Rafaello cu nuca de cocos, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g nuca de cocos, 250 g unt si vanilie. Dupa ce s-a racit, se fac bilute care se dau prin nuca de cocos. La mijloc se adauga alune, stafide sau nuci.


Prajitura Rafaello cu nuca de cocos se serveste dupa ce s-a racit.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

Nu știu de ce în ultimul timp tot încurc introducerile, dar simțeam și nevoia prezenței lirismului subiectiv...

Frigarui de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii