Pentru barotare (imbracarea prajiturilor cu produse macinate):1 pachet de nuca de cocos (56 – 60 bucati de bile) Preparare: Se fierbe un siro
Pentru barotare (imbracarea prajiturilor cu produse macinate):1 pachet de nuca de cocos (56 – 60 bucati de bile)
Preparare:
Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se pune la frigider. Cand compozitia se intareste, se formeaza bile cu mana umeda, se pune in mijlocul ei cate o migdala sau aluna prajita, se baroteaza(se imbraca) cu nuca de cocos.
Alte retete recomandate
Bunatati de Paste
Aperitiv mini ardei umpluti cu branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti