Raffaelo

Pentru barotare (imbracarea prajiturilor cu produse macinate):1 pachet de nuca de cocos (56 – 60 bucati de bile) Preparare: Se fierbe un siro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml apa
  • 250 margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 3 pachete nuca de cocos rasa
  • 250 g lapte praf
  • Pentru umplutura: migdale sau alune curatate

Mod de preparare

Pentru barotare (imbracarea prajiturilor cu produse macinate):1 pachet de nuca de cocos (56 – 60 bucati de bile)

Preparare:

Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se pune la frigider. Cand compozitia se intareste, se formeaza bile cu mana umeda, se pune in mijlocul ei cate o migdala sau aluna prajita, se baroteaza(se imbraca) cu nuca de cocos.
Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...