Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile pe care le au ingredientele . Daca sunt tinute intr-un vas cu capac in frigider tin pana la o saptamana . Sa va mai spun ca sunt foarte usor de facut .
In vasul blenderului punem toate ingredientele si pornim la inceput pe viteza mica apoi mai mare pana se fac ca si o pasta densa . De acolo luam cate putin si formam bilute pe care le dam prin cocos sau seminte de canepa. Asezam fiecare bucata intr-un vas si cand am terminat le punem la congelator pentru 20 minute apoi le mutam in frigider si servim cand avem pofta de ceva dulce si sanatos.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii