Trufe cu ciocolata este un desert perfect pentru cei care apreciaza latura estetica a produselor de patiserie.
Se fierbe smantana intr-o craticioara. Se marunteste ciocolata in bucati mici si se pune intr-un bol. Se toarna smantana fiarta peste ciocolata. Se lasa un minut omogenizeaa cu telul pana se face crema.
Se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se lasa la racit 30 de minute.
SE cu o lingurita cate putin din compozitia racita si se modeleaza cu mainile in forma de bulgarasi. Fiecare trufa se decoreaza cu nuca de cocos, migdale macinate, fistic crud maruntit sau cacao.
Se serveste familia si musafirii dragi.
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa