Concurs RETETE DIETETICE. O reteta usoara, simpla si fara coacere.
Pentru crema de branza, punem intr-un castron, branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blenduim pana facem o pasta fina, apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza. Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema. Rezulta o crema super de fina si pufoasa. Fructele kaki se curata de coaja si se taie in cubulete. Pe o farfurie, punem biscuiti, ornam cu crema + kaki, iar biscuiti, iar crema + kaki, iar biscuiti si deasupra, ornam cu bombonele de ciocolata.
Salata de boeuf este un preparat pe care multi romani aleg sa-l manance de Craciun si de Paste.
Salata de boeuf de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa