Budinca insiropata

1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit. 2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si co

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pahar si jumate de pahare cu lapte
  • 2 linguri cu gris
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • dulceata de fructe de padure
  • sare

Mod de preparare

1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit.

2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si coaja de lamaie rasa

3. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste grisul fiert in racit. Amesteca usor pana se incorporeaza complet

4. Toarna compozitia in forme unse cu unt. Coace la cuptor, aproximativ 30 de minute.

5. Rastoarna budinca si pune deasupra dulceata de fructe de padure.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...