Budinca insiropata

1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit. 2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si co

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pahar si jumate de pahare cu lapte
  • 2 linguri cu gris
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • dulceata de fructe de padure
  • sare

Mod de preparare

1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit.

2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si coaja de lamaie rasa

3. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste grisul fiert in racit. Amesteca usor pana se incorporeaza complet

4. Toarna compozitia in forme unse cu unt. Coace la cuptor, aproximativ 30 de minute.

5. Rastoarna budinca si pune deasupra dulceata de fructe de padure.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Marius 37

Desert tort Marius 37
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca