Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de
Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de paine,in care se introduc 100g migdale.Se bat albusurile spuma si se amesteca usor in compozitia obtinuta numai ininte.Se unge o forma cu unt,se presara cu faina,se toarna compozitia in ea,se pune in baie de apa si se fierbe o ora.
Se serveste dupa ce se raceste si cu o crema la alegere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa