Budinca cu piersici

Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile se curata de coaja, se ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturipentru copii
  • 200 ml lapte cu rom si zahar
  • 4 – 5 piersici sau din compot
  • 2 oua intregi
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • ½ l lapte
  • Nuci sau migdale taiate

Mod de preparare

Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile se curata de coaja, se taie in doua, se scot samburii (daca sunt din compot, se scurg) si se asaza cu taietura pe stratul de piscot. Celelalte ingrediente se amesteca si se prepara o crema pe aburi. Se raceste si se toarna peste piersici. Se presara abundent cu nuci sau migdale taiate in bucati mari.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca