Se pregateste fiecare din cele 4 budinci conform ambalajului, apoi se toarna un strat de 2-3 cm din budinca de cacao in citeva pahare. Se lasa putin s
Se pregateste fiecare din cele 4 budinci conform ambalajului, apoi se toarna un strat de 2-3 cm din budinca de cacao in citeva pahare. Se lasa putin sa se raceasca si se pune pe deasupra un strat de biscuiti sfarimati in fiecare pahar. Apoi se pune budinca de vanilie si pe deasupra ei alt strat de biscuiti sfarimati. Se face la fel si cu celelalte doua budinci,lasindu-le putin sa se raceasca dupa ce s-au pus in pahare. Pe deasupra se rade un strat de ciocolata.
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca aperitiv
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii