Se amesteca laptele cu zaharul si cu galbenusurile. Se pune vasul la bain-marie amestecand mereu, pana cand se ingroasa compozitia. Se adauga esenta d
Se amesteca laptele cu zaharul si cu galbenusurile. Se pune vasul la bain-marie amestecand mereu, pana cand se ingroasa compozitia. Se adauga esenta de vanilie si faina in ploaie, continuand fierberea, pana cand incepe sa clocoteasca. Se lasa apoi vasul Ia racit. Untul se freaca spuma si se amesteca cu crema racita. Se pun alunele intr-o tava si se Iasa Ia cuptor cateva minute sa se rumeneasca. Alunele se piseaza si se adauga in compozitie. Se rastoarna budinca intr-o forma unsa cu putin unt si tapetata cu faina si se lasa la cuptor la foc mic. Se serveste calda, cu sos de ciocolata.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj