Budinca de branza

Batem spuma zaharul pudra si galbeusurile, macinam jumatate din cantitatea de alune iar restul o maruntim si impreuna cu branza sfaramata, zeama de la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 dkg unt
  • 10 dkg zahar pudra
  • 6 oua
  • 10 dkg alune
  • 10 dkg branza
  • Coaja de lamaie
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Batem spuma zaharul pudra si galbeusurile, macinam jumatate din cantitatea de alune iar restul o maruntim si impreuna cu branza sfaramata, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie le turnam peste galbenusuri, amestecam bine. Batem spuma albusurile si incorporam incet in amestecul obtinut anterior. Ungem forma, o presaram cu pesmet, turnam amestecul de branza si coacem la foc mediu. Dupa racire decoram cu spuma de cocolata sau de fructe.
Alte retete culinare

Tiramisu

Tarta cu mere

Branza de vaci mascarpone

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide