Se face un sos alb din faina, lapte si unt. Dupa ce se racoreste, se pune zaharul. Rece, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si vanilia. Bran
Se face un sos alb din faina, lapte si unt. Dupa ce se racoreste, se pune zaharul. Rece, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si vanilia. Branza de vaci se trece prin sita si se inglobeaza in amestec. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor, de sus in jos. Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute. Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Fursecuri cu caise
Tort de inghetata de zmeura
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.