Se face un sos alb din faina, lapte si unt. Dupa ce se racoreste, se pune zaharul. Rece, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si vanilia. Bran
Se face un sos alb din faina, lapte si unt. Dupa ce se racoreste, se pune zaharul. Rece, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si vanilia. Branza de vaci se trece prin sita si se inglobeaza in amestec. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor, de sus in jos. Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute. Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Fursecuri cu caise
Tort de inghetata de zmeura
Ciocolata de casa
Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...
Spaghete carbonara, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj