budinca de branza de vaci I

Se prepara o cilama din faina si unt amestecate bine,pe foc,se adauga laptele cate putin,se amesteca bine pana se ingroasa.Se lasa sa se raceasca,apoi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 g unt
  • 2 1/2 linguri faina
  • 2pahare lapte
  • 4 oua
  • 300g branza de vaci
  • sare

Mod de preparare

Se prepara o cilama din faina si unt amestecate bine,pe foc,se adauga laptele cate putin,se amesteca bine pana se ingroasa.Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga galbenusurile,branza de vaci trecuta prin sita,sare si albusurile batute spuma tare.Se unge o forma cu unt si se toarna in ea compozitia.Se coace in cuptor,timp de 40 minute.
Dupa preferinta:cald sau rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide