Se opareste cafeaua cu laptele si se lasa la infuzat o jumatate de ora. Se strecoara de mai multe ori si se desface cu aceasta compozitie faina, amest
Se opareste cafeaua cu laptele si se lasa la infuzat o jumatate de ora. Se strecoara de mai multe ori si se desface cu aceasta compozitie faina, amestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase. Se freaca untul cu zaharul, apoi se inglobeaza galbenusurile, faina si albusurile batute spuma. Se amesteca totul de sus in jos. Se pune compozitia in forma bine tapetata si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 40 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Spuma de capsuni
Portocale umplute
Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!
Desert prajitura cu crema de branza si zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj