Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se
Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se framanta un aluat elastic, care se imparte in doua parti egale. Se intinde o foaie si se pune intr-o forma tapetata cu faina, se pune gem de caise deasupra si se acopera cu alta foaie intinsa din restul de aluat. Se coace budinca la foc potrivit o ora, dupa care se lasa sa se raceasca usor si se pudreaza cu zahar pudra.
Se serveste taiata in forme geometrice.
retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti