Capsunile, curatate si spalate, se trec prin sita sau se zdrobesc furculita si se fierb impreuna cu zaharul cca 15 minute, pana se obtine o pasta cons
Capsunile, curatate si spalate, se trec prin sita sau se zdrobesc furculita si se fierb impreuna cu zaharul cca 15 minute, pana se obtine o pasta consistenta. Separat, se fierbe grisul in lapte, se lasa se racoreasca, apoi se amesteca cu faina, cu pasta de capsuni si cu albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o forma unsa cu unt, la cuptor, in bain-marie, la foc potrivit, timp de 45 de minute. Cand este gata, se lasa budica sa stea cateva minute in forma, apoi se rastoarna pe o farfurie.
Se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete recomandate:
budinca mere
Tarta cu branza dulce si capsuni
Pandispan cu visine
Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj