Capsunile, curatate si spalate, se trec prin sita sau se zdrobesc furculita si se fierb impreuna cu zaharul cca 15 minute, pana se obtine o pasta cons
Capsunile, curatate si spalate, se trec prin sita sau se zdrobesc furculita si se fierb impreuna cu zaharul cca 15 minute, pana se obtine o pasta consistenta. Separat, se fierbe grisul in lapte, se lasa se racoreasca, apoi se amesteca cu faina, cu pasta de capsuni si cu albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o forma unsa cu unt, la cuptor, in bain-marie, la foc potrivit, timp de 45 de minute. Cand este gata, se lasa budica sa stea cateva minute in forma, apoi se rastoarna pe o farfurie.
Se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete recomandate:
budinca mere
Tarta cu branza dulce si capsuni
Pandispan cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii